Rólunk

Sport Yacht

Örömmel üdvözöljük Önt a Sport Yacht Hajózási és Szolgáltató Kft. honlapján.

Több éve foglalkozunk saját tulajdonú vitorláshajóink bérbeadásával. A Balatonon úttörőként indítottuk a hajóbérbeadást 2007-ben, először Balatonfüreden majd 2017-től Alsóörsön.
Ez a festői szépségű Balaton-parti városka új kikötője(www.alsoorsmarina.hu) ad otthont a flottánknak.

Hajóink között megtalálható több könnyen kezelhető túravitorlás, amely kiválóan alkalmas egy kellemes hétvége eltöltésére a családdal vagy barátokkal, valamint a sportosabb, versenyzésre is alkalmas hajók.
Amennyiben Ön nem rendelkezik vitorláshajó vezetéséhez szükséges képesítéssel, illetve tapasztalattal, úgy a balatoni és tengeri vitorlázásban is nagy gyakorlatot szerzett munkatársaink állnak rendelkezésére.
Vitorláshajóink felszereltségéről, befogadóképességéről, egyéb paramétereiről a “Hajóink” menüponban kaphatnak tájékoztatást a kedves vendégeink.

A vitorláshajó bérlés a Balatonon nálunk gyerekjáték!
Igény szerint a hajók átadás-átvétele a báziskikötőinktől eltérő kikötőkben is történhet. Ennek díját egyedi egyeztetést követően alakítjuk ki.

Gépjárművel érkező Vendégeinknek a bérlés idejére zárt parkolóhelyet biztosítunk. (egy gépkocsira)

A bérleti díj – a bérleti időszak alatt – tartalmazza a báziskikötő használati díját, parti áram és vízvételi lehetőséget, vizesblokk (wc, zuhanyzó) használatát.
Alsóörsi kikötőnkben, a Marina Hotel és Étterem is várja vendégeinket.

A hajókat tiszta állapotban, üzemanyaggal feltöltve adjuk át. A bérleti időszak végén, tisztán kérjük a hajkat vissza adni (takarítási szolgáltatás igényelhető). Ha charterezni szeretné hajóinkat, írjon nekünk e-mail-t: info@sport-yacht.hu
A gondtalan vitorlázást segíti éjjel-nappal hívható telefonügyeletünk. +36309565330

Amennyiben Ön tanácstalan a vitorlázáshoz leginkább megfelelő ruházat kiválasztásában, úgy látogasson el a www.vitorlazoruhazat.hu weboldalra. A weboldalon a Henri Lloyd vitorlázó sportruházat termékeit találja meg.
Társcégünk praktikus, túra- és versenyvitorlázásra, valamint parti viseletre is alkalmas, kiváló minőségű vitorlázó sportruházattal áll az Önök rendelkezésére.