Rólunk

Sport Yacht

Örömmel üdvözöljük Önt a Sport Yacht Hajózási és Szolgáltató Kft. honlapján. Több éve foglalkozunk saját tulajdonú vitorláshajóink bérbe adásával. Alsőörs, a festői szépségű Balatonparti városka ad otthont kikötőnknek.

Hajóink között megtalálható több könnyen kezelhető túravitorlás, amely kiválóan alkalmas egy kellemes hétvége eltöltésére a családdal, vagy barátokkal, valamint a sportosabb, versenyzésre is alkalmas hajók is.
Amennyiben Ön nem rendelkezik vitorláshajó vezetéséhez szükséges képesítéssel, illetve tapasztalattal, úgy a balatoni és tengeri vitorlázásban is nagy gyakorlatot szerzett munkatársaink állnak rendelkezésére.
Vitorláshajóink felszereltségéről, befogadóképességéről, egyéb paramétereiről a “Hajóink” menüponban kaphatnak tájékoztatást kedves vendégeink.
Igény szerint a hajók átadás-átvétele a báziskikötőinktől eltérő kikötőkben is történhet. Ennek díját egyedi egyeztetést követően alakítjuk ki.

Gépjárművel érkező Vendégeinknek a bérlés idejére – külön díj ellenében – zárt parkolóhelyet biztosítunk.

A bérleti díj – a bérleti időszak alatt – tartalmazza a báziskikötő használati díját, parti áram és vízvételi lehetőséget, vizesblokk (wc, zuhanyzó) használatát.
Alsóörsi kikötőnkben, a Marina Hotel és Étterem is várja vendégeinket.

A hajókat tiszta állapotban, üzemanyaggal feltöltve adjuk át. A bérleti időszak végén kitakarítva, üzemanyaggal feltöltve kérjük visszaadni (takarítási szolgáltatás igényelhető).
A gondtalan vitorlázást segíti éjjel-nappal hívható telefonügyeletünk.
Amennyiben Ön tanácstalan a vitorlázáshoz leginkább megfelelő ruházat kiválasztásában, úgy látogasson el a henrilloyd.hu weboldalra. Társcégünk praktikus, túra- és versenyvitorlázásra, valamint parti viseletre is alkalmas, kiváló minőségű vitorlázó sportruházattal áll az Önök rendelkezésére.