Rendezvények

Születésnap Balatonfüreden, Siófokon

A bekötött szemű ünnepeltet felvezetik a vitorláshajó fedélzetére. Mikor eltávolodtunk a parttól, szemkötő le, behűtött pezsgővel és jókívánságaival felköszönti az ünnepeltet a kapitány. Amikor az ünnepelt már azt hiszi vége, hisz születésnapja alkalmából elvitték egy vitorlás túrára, kikötünk az Aranyparton ahol elköltjük az ünnepi ebédet. Az ebéd után újra a vitorlás hajó fedélzetén vagyunk, kényelmes, nyugodt tempóban szeljük a hullámokat Balatonfüred kikötőnk felé. Kikötünk és vár ránk az este, a Silver Resort kikötő udvarában lévő COCOMO Clubban hajnalig táncolunk, ünnepelünk.

Szerintünk ilyen is lehet egy születésnap. A részletekért keressen minket!

Legénybúcsú, leánybúcsú a Balatonon

Önfeledt szórakozás a Balaton közepén. Trükkös-mókás legény-, leánybúcsús játékok. Az utolsó hajadon napot úgy ünnepelheted, ahogy csak nagyon kevesen, egy luxus vitorlás hajón a Balaton vizén. A Chippendale, vagy a Go-go fellépés szerves része a szingli múlt búcsúztatójának, mi sem feledkeztünk meg róla. Az esti kikötés után vár a COCOMO CLUB, csak pár lépésre a kikötőtől.

Egyéb rendezvények megszervezését és lebonyolítását is vállaljuk. A vitorlás hajóink befogadó képessége 5-12 főig terjed. A részletekért keressenek telefonon, vagy írjanak üzenetet!