Marina Kikötő, Hotel, Étterem Alsóörs

A hullámvédett kikötő a 21. századi kihívásoknak megfelelő technológiai rendszerének köszönhetően a hajók vízen tárolását télen is lehetővé teszi. A 200 férőhelyes Alsóörs Marina csapata készen áll a hajók szervizelésére az év minden napjának bármely órájában. A megfáradt hajósok és utasaik minden igényt kielégítő körülmények között frissíthetik fel magukat a klubtagok számára kialakított zuhanyzós mosdókban. A fővárostól 120 km-re található Alsóörs, az M7-es autópályán, majd a 71-es számú főúton közelíthető meg.

Alsóörs Marina Hotel: Az épület mind külső, mind belső kialakításában harmonizál a Balaton természetes közegével. A 12 szobás hotel teraszai közvetlenül a Balatonra és a kikötőre néznek. A szobák eleganciáját az egyszerű, letisztult formák jellemzik. Vendégeiknek lehetősége van választani kétágyas és családi lakosztályok közül. Igény esetén mozgáskorlátozott szoba is biztosított. Minden szoba pótágyazható.

Alsóörs Marina Étterem: Egyszerűség, harmónia és felfedezés. Ez várja az Alsóörs Marina Étterem vendégeit, ha megkóstolják kínálatukat, amelyben a harmónikus és letisztult ízekre törekednek. Küldetésük, hogy jó alapanyagokból, szakszerűen elkészítve, folyamatos minőségben és professzionálisan szolgálják vendégeiket, az év minden napján.

További információ a hotel honlapján: alsoorsmarinahotel.hu